Monday, November 1, 2010

Annual Fundraising Dinner 2010 ( mercy Malaysia )

Hari : Sabtu
Tarikh : 30 Oktober 2010
Tempat : Taming Sari Grand Ballroom, The Royale Chulan Kuala Lumpur

nie antara kerja-kerja kebajikan yang company kami buat...segala kutipan hasil jualan gambar nie akan didermakan ke tabung kebajikan mercy Malaysia...
nie gambar aku je la yg leh upload.. gmbar2 lain adalah privacy..
banyak gak artis yg join mlm tu...antaranya...
Diana Danielle, Mawi & Ekin, Vanida Imran & Shidee, Zainal Abidin, Dayang Nurfaizah,
Harith Iskandar, Dafi....n ada la 2 3 org lg yg aku x ingat nma dia(kurang popular)....:)

 OUR GREAT TEAM

yang bestnya... aku dapat plak cabutan bertuah..hehehe... 
tak sangka yang aku nie bertuah jugak...
tapi...dapat adiah alat make-up..jenama
skrg aku tgh pikir...nk bg kat sapa alat make-up nie...hmmm....
kalau ada sesapa yang terbaca post nie.. 
kalau rasa2 nak set alat make-up nie gtaw aku k...hahaha...
adios....:)

8 comments:

♂ iDa hArYaNniE ♂ said...

bg kt i je..x pyh nk pening2..hahaha~

dorrysweetie said...

kite nak..hehe..kte mmg pakai simplysiti pon..elok ngn muke.

Budak Kampung said...

ida : awk nak eh?? kena interview dulu la...:)

dorrysweetie : elok eh?? mahal x produk tue?

♂ iDa hArYaNniE ♂ said...

intvw?? interview pe lak ni? u dpt x pyh intvw pn...so i pn x pyh intvw jgk la..uhuhu

Anonymous said...

bg awek la alat mekup tu..x der awek ker??

Budak Kampung said...

x la... dah bg kt akak.. adiah besday dia 2 hari lpas...:)

dynda_zaa said...

baru nak mintak jenama double S tue..

Budak Kampung said...

hahaha...terlambat.....